fbpx
Valitse sivu

AISTITKO MUUTOKSEN?

Tehdään siitä yhdessä luova, inhimillinen ja kestävä
PALVELUT

ASIANTUNTEVAA JA LUOVAA KEHITTÄMIS-KUMPPANUUTTA KOHTI VAIKUTTAVUUTTA

“Se mitä teet, vaikuttaa. Sinun tulee vain päättää, mihin haluat vaikuttaa.

Jane Goodall

PALVELUT

Tarjoamme yksilöille ja yhteisöille monipuolisia tuotanto-, valmennus-, koulutus- ja kehittämispalveluita. Autamme asiakkaitamme näkemään, kokemaan ja tekemään positiivisen muutoksen.

 VAIKUTTAVUUSVIESTINTÄ

VALMENNUS, KOULUTUS, FASILITOINTI

VAIKUTTAVUUSKONSULTOINTI 

”Yhteiskehittäminen AIknow:n kanssa on…MAHTAVAA. He saavat parhaan esiin ihmisistä ja tuovat erilaisia toimijoita yhteen, yhteisen tavoitteen äärelle.  He saavat kipinän syttymään positiiviseen muutokseen!”

 

NÄIN TYÖSKENTELEMME

Yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja  positiivisen muutoksen mahdollistaminen arjen tasolla on työmme ytimessä. Ajattelemme, että kolme keskeistä asiaa mahdollistaa kestävää muutosta: Toivon, ja muutoksen potentiaalin NÄKEMINEN, muutoksen mahdolliseksi KOKEMINEN ja muutoksen TEKEMINEN yhteistyössä, askel kerrallaan. Työmme sisältöjen, ihmisten ja liiketoiminnan parissa kattaa ne kaikki. Työmme on siis kokonaisvaltaista kehittämiskumppanuutta kohti vaikuttavuutta - yhdessä sinun kanssasi!

LUOVA, INHIMILLINEN, KESTÄVÄ. Otteemme on uniikki, ja aidon inhimillinen. Hyödynnämme useita eri työkalupakkeja ja viitekehyksiä työssämme. Olemme sitoutuneet tuottamaan parasta mahdollista arvoa sinulle, organisaatiollesi - ja elämälle.

Keskeiset työotteemme ovat:  

Vaikuttavuuslähtöinen taide ja viestintä

Selkeästi jäsennelty tieto yhdistettynä tarinankerrontaan on kiinnostava ja viestinnällisesti tehokas yhdistelmä.  Kun käytetään tunteisiin vetoavia formaatteja tai medioita ja jaetaan tietoon perustuvia tarinoita, päästään kiinni vaikuttavaan tapaan viestiä.

Me yhdistämme työssämme vahvaa vaikuttavuusosaamista sekä monipuolisia viestinnän menetelmiä. Lisäksi edistämme taide- ja kulttuurilähtöisyyttä  vaikuttavuustyössä.

 

Coaching ja luontolähtöinen työskentely

Coaching on käytännönläheinen menetelmä ja prosessi, jossa tunnistetaan voimavaroja ja opitaan käyttämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla erilaisten tavoitteiden saavuttamisessa. Coachingissa asiakasta tuetaan, haastetaan ja inspiroidaan kysymysten sekä läsnäoloa ja ja itsereflektiota tukevien työkalujen avulla. Tavoitteena on kestävä muutos asenteissa, ajattelussa ja toiminnassa.

Luontolähtöisissä menetelmissä voimistetaan lisäksi yhteyttä luontoon ja hyödynnetään luontoa dialogisena kumppanina työskentelyssä.

 

Dialogiset ja systeemiset kehittämismenetelmät

Dialogiset ja systeemiset kehittämismenetelmät ovat kompleksisen maailmamme jäsentäjiä. Ne mahdollistavat monimutkaisten tilanteiden aistimisen, puheeksi ottamisen ja muuntamisen yhteistyössä, fiksusti.

Ihmiset ja organisaatiot ovat aina osa suurempaa kokonaisuutta. Viisas toiminta mahdollistuu, kun huomioidaan asioiden  kokonaisvaltainen luonne ja käydään rohkeaa dialogia eri vaikuttavien tekijöiden kanssa osaoptimoinnin sijaan.

ASIAKKAAMME TEKEVÄT MAAILMASTA PAREMMAN

    Icehearts                                                                                                                                                                                     

VERKOSTOJAMME

TEHTÄISIINKÖ YHTEISTYÖTÄ? OTA YHTEYTTÄ!

Aino Elina Muhonen

Aino Elina Muhonen

Toimitusjohtaja, Johtava vaikuttavuustuottaja

KTM, Medianomi YAMK, Sertifioitu coach

aino@aiknow.fi  

AJANKOHTAISTA NYT

Impact communication | Vaikuttavuusviestintä

Tehdään vaikuttavuus näkyväksi, kuuluvaksi ja tuntuvaksi!

#rikotaanhiljaisuus

Traumasensitiivisen teatterityön pioneeri Kuroa Kollektiivin Lasten me too -kampanja

aino@aiknow.fi       Helsinki, Finland      VAT# FI29324615