fbpx

IHMISET

 VAIKUTTAVAA TYÖTÄ TEKEMÄSSÄ
”Ihmiset, jotka uskaltavat olla omanlaisiaan, muuttavat maailmaa. He astuvat sivuun valmiilta poluilta, elävät todeksi arvojaan ja vaikuttavat. Oletko yksi meistä? ”

 

YDINTIIMI

Aino Elina Muhonen

Aino Elina Muhonen

Toimitusjohtaja, vaikuttavuustuottaja

KTM, Medianomi YAMK, Sertifioitu coach

Kuuntelu

Aino Elina on mediatuottaja, vastuullisuus- ja vaikuttavuus-asiantuntija, kokenut innovaatio-projektien johtaja ja valmentaja. AIknow:ssa hän vastaa asiakkuuksista ja palveluista – ja elää todeksi muutosta, jonka haluaa maailmassa nähdä. 

aino@aiknow.fi  |  +358 400 164323

 
Kari Muhonen

Kari Muhonen

Partneri, vaikuttavuussijoitukset

DI, LCF® Life Coach

Selkiyttäminen

Karilla on taustallaan monipuolinen ura erilaisissa johtotehtävissä. AIknow:ssa hän vastaa vaikuttavuussijoituksista ja  johdon konsultoinnista. 

+358 400 943350

Urho Vanhapiha

Urho Vanhapiha

Asiantuntija, Next Generation Insight

Student of life

Liike

Urho inspiroi tiimiämme näkemään, kokemaan ja tekemään muutosta.  Hänellä on A-luokan läsnäolo, vahvaa luovaa kyvykkyyttä ja intohimo freestyle -lajeihin.  Hän työskentelee AIknow:n Next Generation – aloitteiden ja sosiaalisen median parissa. 

ASIANTUNTIJOITAMME

Kristiina Vihervuori

Kristiina Vihervuori

Visuaalinen & digitaalinen suunnittelu

  

Aktiivinen läsnäolo

Kristiina on graafisen suunnittelun, digitaalisten palveluratkaisujen ja markkinoinnin monilahjakkuus.  AIknow:ssa hän työskentelee visuaalisten ja digitaalisisten palveluprojektien parissa. 

Eliisa Sarkkinen

Eliisa Sarkkinen

Palvelumuotoilu

 

Ymmärrys

Eliisa on kansainvälisen B2B-liiketoiminnan ja palvelumuotoilun kokenut vanhempi asiantuntija. AIknow:ssa hän toimii asiakasymmärryksen ja palvelumuotoilun asiantuntijana. 

AIknow IHMISET

AIknow IHMISET

Sinun lahjakkuutesi?

 

Sinun erityisvoimasi? 

 

Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat päästä pitkälle, mene yhdessä.

– Afrikkalainen sananlasku

Muutosta tehdään yhdessä

Työskentelemme yhteistyössä sekä kotimaisten että ulkomaisten lahjakkaiden taiteen ja median ammattilaisten, valmentajien, kouluttajien ja erityisosaajien sekä vastuullisen liiketoiminnan asiantuntijoiden ja arjen sankareiden kanssa. Rakennamme kunkin projektin ja asiakkuuden tarpeisiin parhaiten soveltuvan osaamis- ja potentiaalikokonaisuuden verkostoistamme.  Inspiroidumme ja opimme jatkuvasti ihmisiltä joiden kanssa työskentelemme – sekä elämästä.  

YHTEISTYÖKUMPPANEITAMME

VERKOSTOJAMME

                                                           

aino@aiknow.fi       Helsinki, Finland     +350 400 164323     VAT# FI29324615