KESTÄVÄ LIIKETOIMINTA

KONSULTOINTI  |  VAIKUTTAVUUSKUMPPANUUDET

Liiketoiminta tuottaa hyvää

Työskentelemme vaikuttavuuden parissa. Investoimme aikaa ja rahaa yrityksiin, alustoihin ja yhteisöihin, joiden tavoitteena on tuottaa positiivista yhteiskunnallista hyvää. 

Konsultointi

Maailma on valtavassa murroksessa. Vastuullisesti toimiminen ja vaikuttavuuden tavoittelu on kaikenlaisille organisaatioille fiksumpaa kuin koskaan. Ja se tuntuu hyvältä. Työskentelemme uuden liiketoiminnan paradigman edelläkävijäorganisaatioiden ja sellaisiksi haluavien kanssa. Olemme sopiva kumppani teille, kun haluatte

 • selvittää, miten suunnata koko liiketoimintanne palvelemaan selkeitä vaikuttavuustavoitteita 
 • kokea organisaatiossanne vahvempaa yhteyttä yhteisönä ja valmentaa työntekijöitänne saavuttamaan vaikuttavuustavoitteet sekä edistämään omalla toiminnallaan kestävää hyvinvointia
 • löytää vaikuttavuusyhteistyökumppanuuksia
 • toteuttaa vastuullisuustyötä edistäviä ja/tai vaikuttavuuteen tähtääviä kehittämisohjelmia.

Vaikuttavuuskumppanuudet

Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kiihdyttää yhteiskunnallisen hyvän tuottamista investoimalla (suuriin ja pieniin) yhteisöihin, jotka tekevät muutosta todeksi. Investoimme luoviin, inhimillisiin ja kestäviin ratkaisuihin. 

   

  ”Todellinen innovaatio syntyy siitä, että tavoitetaan jonkin asian potentiaali; sen mahdolliset manifestaatiot, joita ei vielä ole olemassa

  – C.Sanford

  ASIAKKAIDEN SANOMAA

  Mestari auttamaan asiakkaita löytämään ratkaisuja ongelmiinsa. Innostusta, sitoutumista, ja huolellista työtä! 

   

  Erinomainen vaikuttavuus-asiantuntemus ja sisältö, hyvin suunniteltu päivä, toimivat vinkit käytännön kehittämiseen ja mahtava valmentaja. 

  I would not hesitate to bid for this company for any need we might have. I know they deliver what they've promised and usually more.

  Sees and understands the sometimes invisible organizational culturea and their impact on the whole. Encourages people to proceed and find excellent solutions.

  info@aiknow.fi       Espoo, Finland     +350 400 164323     VAT# FI29324615