fbpx

 

KESTÄVÄ LIIKETOIMINTA

Konsultointi  |  Vaikuttavuusinvestoinnit

Työskentelemme vaikuttavuuden parissa. Investoimme aikaa ja rahaa yrityksiin, alustoihin ja yhteisöihin, joiden tavoitteena on tuottaa positiivista yhteiskunnallista hyvää. 

Konsultointi

Maailma on valtavassa murroksessa. Vastuullisesti toimiminen ja vaikuttavuuden tavoittelu on kaikenlaisille organisaatioille fiksumpaa kuin koskaan. Ja se tuntuu hyvältä. 

Työskentelemme uuden liiketoiminnan paradigman edelläkävijäorganisaatioiden ja sellaisiksi haluavien kanssa. Olemme sopiva kumppani teille, kun haluatte

 • selvittää, miten suunnata koko liiketoimintanne palvelemaan selkeitä vaikuttavuustavoitteita 
 • kokea organisaatiossanne vahvempaa yhteyttä yhteisönä ja valmentaa työntekijöitänne saavuttamaan vaikuttavuustavoitteet sekä edistämään omalla toiminnallaan kestävää hyvinvointia
 • löytää vaikuttavuusyhteistyökumppanuuksia
 • toteuttaa vastuullisuustyötä edistäviä ja/tai vaikuttavuuteen tähtääviä kehittämisohjelmia ja viestintää.

Vaikuttavuusinvestoinnit

Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kiihdyttää yhteiskunnallisen hyvän tuottamista investoimalla (suuriin ja pieniin) yhteisöihin, jotka tekevät muutosta todeksi. Investoimme luoviin, inhimillisiin ja kestäviin ratkaisuihin.

   

  Räätälöimme myös asiakkaillemme erilaisia osaamisalueisiimme nojaavia koulutuksia.

  ”Todellinen innovaatio syntyy siitä, että tavoitetaan jonkin asian potentiaali; sen mahdolliset manifestaatiot, joita ei vielä ole olemassa

  – C.Sanford

  ASIAKKAIDEN SANOMAA

  Mestari auttamaan asiakkaita löytämään ratkaisuja ongelmiinsa. Innostusta, sitoutumista, ja huolellista työtä! 

   

  Erinomainen vaikuttavuus-asiantuntemus ja sisältö, hyvin suunniteltu päivä, toimivat vinkit käytännön kehittämiseen ja mahtava valmentaja. 

  En epäröisi pyytää tarjousta tältä yritykseltä mihinkään kehittämistarpeeseemme. Tiedän, että he tekevät sen minkä lupaavat, ja yleensä enemmän. 

  Näkee ja ymmärtää joskus näkymättömissäkin olevia organisaatiokulttuurin tekijöitä ja niiden vaikutusta kokonaisuuteen.  Rohkaisee ihmisiä etenemään ja löytämään erinomaisia ratkaisuja.  

  info@aiknow.fi       Espoo, Finland     +350 400 164323     VAT# FI29324615