fbpx

 

luova tuotanto

Vaikuttavuustuotanto |  Vaikuttavuusviestintä

Teemme töitä sisältöjen ja viestinnän parissa. Tutkimme, tuotamme, julkaisemme ja levitämme taidetta, mediaa, asiantuntijajulkaisuja ja viestintäkokonaisuuksia – vaikuttavuusytimellä.

Vaikuttavuustuotanto

Onko sinulla luova idea tai aloite, jonka avulla tavoittelet positiivista muutosta? Tarvitsisitko tueksesi vaikuttavuustuottajaa?  Ota yhteyttä – vaikutetaan enemmän yhdessä! 

Tuotamme yhteiskunnalliseen muutokseen suuntautunutta taidetta ja mediaa. Räätälöidyt palvelumme sisältävät esimerkiksi: Osallistava tutkimus, konseptisuunnitteluyhteistyö, luovien ja asiantuntijatiimien johtaminen, projektien ja tuotantojen johtaminen ja vaikuttavuustuotanto.

 

”Luovat aktivistit kertovat tarinoita, jotka pitää kertoa, haasteista, jotka pitää ratkoa. He kulkevat muutoksen etujoukoissa.  He luovat tietoisuutta, jotta me emme voi sanoa ettemme tienneet”. 

Kathy Eldon, Creative Visions

 

Vaikuttavuusviestintä

Osaatko jo kertoa tuottamistasi yhteiskunnallisista tuloksista ja vaikutuksista? Teetkö sen innostavasti, asiantuntevasti, ymmärrettävästi? Me autamme! 

Vaikuttavuusviestintä on yhteiskunnallista hyvää tuottavan organisaatiosi menestyksen mahdollistaja. Me suunnittelemme, valmennamme, sparraamme ja tuotamme viestintää vaikuttavuusytimellä. Vaikuttavuus herää eloon ja pysyy tekemisen keskiössä vain, kun siitä puhutaan – joka päivä. 

 

Vaikuttavuusviesintä brandikuva

Julkaisut

Onko sinulla tärkeä tarina kerrottavaksi, merkityksellistä tietoa jaettavaksi? Millaista apua tarvitsit?  Kerro meille  – autamme sinua ottamaan seuraavat askelet!

Tuemme ja haastamme sinua jakamaan osaamistasi ja tarinasi. Etsimme sinulle yhteistyökumppanit ja hoidamme puolestasi julkaisemiseen liittyvät käytännön työt, esimerkiksi tekijänoikeussopimukset, suunnittelu-, toimitus- ja tuotantotyövaiheet, levitysasiat, sopimukset ja PR:n. 

 

Räätälöimme asiakkaillemme erilaisia osaamisalueisiimme nojaavia koulutuksia.

Tarjoamme luoville tekijöille ja asiantuntijoille myös henkilökohtaista valmennusta ja tukea työpajojen, kurssien ja opetussisältöjen suunnitteluun ja fasilitointiin.

”Pienet ideat jotka kutittelevat ja kiusaavat, ja kieltäytyvät menemästä pois…
niissä on tulevaisuuden siemenet.”

-Babe the movie

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Sopiva yhdistelmä avarakatseisuutta, luovuutta, eturivin tuotanto-osaamista ja hyvin virtaavaa yhteistyötä.

Yhteistyö AIknow Agencyn kanssa on vain..niin MAHTAVAA.  He saavat parhaan esiin ihmisistä ja kipinän syttymään positiiviseen muutokseen!

AIknow:n kanssa työskentely on kaikkea sitä mitä voisimme toivoa. Teette osaamisenne kautta meidän työskentelymme helpoksi. 

Koemme tulleemme syvällisesti ymmärretyksi – mitä teemme, miksi ja miten. 

AJANKOHTAISTA

Impact Video / Vaikuttavuusvideo

Impact communication just went audiovisual

info@aiknow.fi       Espoo, Finland     +350 400 164323     VAT# FI29324615