TARINAMME

KUN ”VAIN TIEDÄT”
Elämässä on hetkiä, jolloin ”vain tietää”.  Hetkiä, jolloin jokin muuttuu ja alamme ottaa askeleita uuteen suuntaan. Jokaisella meillä on varmasti tarina tästä. 

 Tämä on meidän tarinamme. 

Tarinalla ei ole varsinaista alkua – eikä selkeää loppua. Se on kuin elämä kaikissa väreissään ja kierroissaan – alati muuttuva. Jossain kohtaa (kauan kauan ennen kuin vastuullisuudesta tuli megatrendi ja jokaisesta meistä tietoinen maailman muuttaja) aloimme nähdä asiat hiukan eri tavalla, elää eri tavalla. Palomme yhteiskunnallisen muutoksen tekemiseen syttyi – ja aloimme teimme töitä sen eteen. 

Tarinamme ytimessä, sen voimauttajana ja elossa pitäjänä ovat ”totuuden” hetket. Hetket, joissa ”vain tiedät”. Näissä hetkissä sisäinen ääni on vahva, ja toiminnan suuntaaminen sen mukaisesti muuttuu kevyeksi.  Näissä hetkissä potentiaali herää eloon, rohkeus nousee pintaan.  Askelet alkavat viedä uutta kohti. 

Yksi näistä hetkistä elettiin vuonna 2012 Espoossa, kallioisella rannalla. Siitä lähti liikkeelle kehityskulku, jonka seurauksena yrityksemme on nyt olemassa. Videotarina tulossa

Tarinamme jatkuu tutkaillen, mutta sillä on selkeä tarkoitus – suunnata ja inspiroida liikehdintää kohti luovaa, inhimillistä ja kestävää maailmaa.  Maailmaa, jossa ihmiset ja yhteisöt voivat todella nähdä, kokea ja tehdä muutoksen. 

#senseadifference

Arvomme & valintamme

Alignment – suuntima
Valitussa suunnassa pysyminen 

Suuntaamme työtämme arvojemme, visiomme ja missiomme mukaisesti: luomme työmme kautta toimijuutta kohti luovaa, inhimillistä ja kestävää maailmaa. 

Intrinsic – sisin
Luonnollisen tunnistaminen; olennainen

Kunnioitamme eroavaisuuksia: jokaisen polku on erilainen, jokaisen polku on tärkeä. 

Knowing – syvyys 
Tiedostava tekeminen

Työskentelemme viisaasti: yhdistämme älyn ja intuition. 

Agency – saavuttaminen
Aikaan saaminen; liikkeessä pysyminen

Toimimme, pääsemme perille ja jätämme positiivisen jäljen. 

info@aiknow.fi       Espoo, Finland     +350 400 164323     VAT# FI29324615